Hedkärra Plåtslageri

Västmanlands län

Information

511228-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hedkärra Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hedkärra Plåtslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Hedkärra Plåtslageri finns i.

Hedkärra Plåtslageri har varit registrerat sedan 1978-08-31 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hedkärra Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Hedkärra Plåtslageri är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Hedkärra Plåtslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hedkärra Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Takunderhåll och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hedkärra Plåtslageri och det är Markström, John CONNY som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,