Fagersta Marin & Maskin

Västmanlands län

Information

511015-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fagersta Marin & Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagersta Marin & Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Fagersta Marin & Maskin finns i.

Fagersta Marin & Maskin har varit registrerat sedan 1986-12-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagersta Marin & Maskin så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fagersta Marin & Maskin är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Fagersta Marin & Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fagersta Marin & Maskin så kan ni göra det på telefon genom 0223-54145 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning, service samt försäljning av marin- och maskinutrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagersta Marin & Maskin och det är Hjulström, Kjell Bertil som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,