Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Enskild firma som heter Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning. Det finns flera företag som liknar Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2000-10-20 så har Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning varit registrerat och sedan 2000-10-09 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning och det finns fler företag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning så kan ni göra det på 0223-36161.

Ridutbildning, utbildning av häst. Uppfödning, inköp och försäljning av häst. Ridskoleverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ekman, Kristina Margareta som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kristina Ekman Häst & Rid Utbildning har 510507-XXXX som sitt organisationsnummer.