Owe's Radio Video TV Service

Västmanlands län

Information

510215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Owe's Radio Video TV Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Owe's Radio Video TV Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Owe's Radio Video TV Service finns i.

Owe's Radio Video TV Service har varit registrerat sedan 1994-04-27 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Owe's Radio Video TV Service så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Owe's Radio Video TV Service är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Owe's Radio Video TV Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Owe's Radio Video TV Service så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Service av radio, TV och video.

Det finns olika personer som har en koppling med Owe's Radio Video TV Service och det är Bergström, Per OWE som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,