Fagersta Keramikverkstad

Västmanlands län

Information

501005-XXXX är organisationsnummer för företaget Fagersta Keramikverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagersta Keramikverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Fagersta Keramikverkstad finns i.

Fagersta Keramikverkstad har varit registrerat sedan 1983-02-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagersta Keramikverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fagersta Keramikverkstad är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Fagersta Keramikverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fagersta Keramikverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0223-71137 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av keramiksaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagersta Keramikverkstad och det är Lindstedt, John LARS-ÅKE som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,