GLW Representant & Kundnytta

Västmanlands län

Information

GLW Representant & Kundnytta hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där GLW Representant & Kundnytta finns. I Fagersta så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. GLW Representant & Kundnytta tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. GLW Representant & Kundnytta har funnits sedan .

Vill ni skicka post till GLW Representant & Kundnytta så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Fagersta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

GLW Representant & Kundnytta har idag 491210-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för GLW Representant & Kundnytta

Tjänster åt begravningsbyråer, såsom representant vid begravningar, transporter av avlidna, svepning och kistläggning. Fastighetsvisning åt mäklare. Tjänster åt blomsterhandlare såsom transport och uppställning av blomsterarrangemang i samband med begravningar, mässor och fester. Kurser, seminarier, information i sorgebearbetning.

I GLW Representant & Kundnytta så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granlund Vesterberg, Gunwor Maria som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .