C. Knutar Mark

Västmanlands län

Information

C. Knutar Mark är en verksamhet som finns i Fagersta. I C. Knutar Mark finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knutar, Caj Christer som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med C. Knutar Mark så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå C. Knutar Mark på telefon 0223-10560.

Markentreprenader, anläggningsarbete och konsultuppdrag inom anläggninsbranschen samt mindre byggnadsarbeten i samband med det köp och försäljning av material och därmed förenlig verksamhet. textning, teckning och tillverkning av logotyper, dekaler, skyltar inom reklam och därmed förenlig verksamhet. handel med värdepapper.

Idag är C. Knutar Mark av bolagstypen Enskild firma.

C. Knutar Mark är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

C. Knutar Mark innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och C. Knutar Mark är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C. Knutar Mark så är det följande:

C. Knutar Mark har 491110-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.