Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson

Västmanlands län

Information

Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1998-11-18. Men sedan 1999-01-01 så har Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-51059.

Fagersta arbetar för att bolag som Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Psykoterapi, konsultation, rådgivning, utbildning och hand- ledning.

Firmatecknare för Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson och det är följande personer, Wahlén Larsson, Astrid Monica som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Psykoterapi & Konsultationsbyrå Monica Wahlén Larsson är 490502-XXXX.