Sigge Friis Golv

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Sigge Friis Golv är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sigge Friis Golv är ett av dem. Statusen för Sigge Friis Golv är att Bolaget är aktivt.

Sigge Friis Golv är ett Enskild firma och skapades 1998-02-16. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sigge Friis Golv ska trivas.

Sigge Friis Golv är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Inläggning av golv, försäljning av golvmaterial samt golvslipning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sigge Friis Golv är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sigge Friis Golv och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Sigge Friis Golv så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-14217.

.

De som är på något sätt har med Sigge Friis Golv är Friis, Otto Sigurd som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sigge Friis Golv har 481130-XXXX som sitt organisationsnummer.