Roger Andersson Industrikonsult

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Roger Andersson Industrikonsult är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Roger Andersson Industrikonsult är ett av dem. Statusen för Roger Andersson Industrikonsult är att Bolaget är aktivt.

Roger Andersson Industrikonsult är ett Enskild firma och skapades 1992-09-28. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Roger Andersson Industrikonsult ska trivas.

I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet betr återanvändning av material och maskiner. Handel med, samt montering av industriförnödenheter. Miljövårdande åtgärder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roger Andersson Industrikonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07.

Idag är Roger Andersson Industrikonsult och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Roger Andersson Industrikonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-17006.

.

De som är på något sätt har med Roger Andersson Industrikonsult är Andersson, Carl ROGER som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Roger Andersson Industrikonsult har 480213-XXXX som sitt organisationsnummer.