NaturMedicinskaHuset Ängelsberg

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och NaturMedicinskaHuset Ängelsberg är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och NaturMedicinskaHuset Ängelsberg är ett av dem. Statusen för NaturMedicinskaHuset Ängelsberg är att Bolaget är aktivt.

NaturMedicinskaHuset Ängelsberg är ett Enskild firma och skapades 2005-01-18. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som NaturMedicinskaHuset Ängelsberg ska trivas.

NaturMedicinskaHuset Ängelsberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Behandlingar inom det naturmedicinska området samt försäljning av naturmedel och hjälpmedel, föredrag och workshops.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NaturMedicinskaHuset Ängelsberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är NaturMedicinskaHuset Ängelsberg och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med NaturMedicinskaHuset Ängelsberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-30067.

.

De som är på något sätt har med NaturMedicinskaHuset Ängelsberg är Gjörvad, Thor som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NaturMedicinskaHuset Ängelsberg har 471222-XXXX som sitt organisationsnummer.