Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst

Västmanlands län

Information

Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst är en verksamhet som finns i Fagersta. I Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderqvist, ALF Ingemar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst på telefon 0223-14459.

Blomservice och trädgårdsarbete till företag och privatpersoner.

Idag är Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst av bolagstypen Enskild firma.

Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst så är det följande:

Fagersta Blomservice och Trädgårdstjänst har 471204-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.