Firma Anguli

Västmanlands län

Information

470104-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Anguli. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Anguli är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Firma Anguli finns i.

Firma Anguli har varit registrerat sedan 1997-09-12 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Anguli så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Firma Anguli är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Firma Anguli är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Anguli så kan ni göra det på telefon genom 0223-45632 eller genom brev på följande adress:

Konsultation och rådgivning inom restaurang- och hotellbranschen. Cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Anguli och det är Lindström, Anders Gustaf som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,