Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg

Västmanlands län

Information

Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg är ett företag som finns i Fagersta. I Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edlund, Ingrid Maria som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg på telefon 021-162008.

Vandrarhemsrörelse, servering, café, cykeluthyrning, hantverksförsäljning, konfektyrförsäljning och därmed förenlig verksamhet. Konferensverksamhet.

Idag är Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg av bolagstypen Enskild firma.

Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg så är det följande:

Vandrarhemmet Tallbacka, Ängelsberg har 460311-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.