Westan Sko

Västmanlands län

Information

451118-XXXX är organisationsnummer för bolaget Westan Sko. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Westan Sko är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Westan Sko finns i.

Westan Sko har varit registrerat sedan 1997-03-17 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Westan Sko så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Westan Sko är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Westan Sko är följande:

Vill ni komma i kontakt med Westan Sko så kan ni göra det på telefon genom 0223-13577 eller genom brev på följande adress:

Bedriva detaljhandel inom skobranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Westan Sko och det är Granström, Gunilla Kristina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,