Knallasbjörnen

Västmanlands län

Information

400515-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Knallasbjörnen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knallasbjörnen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Knallasbjörnen finns i.

Knallasbjörnen har varit registrerat sedan 1994-05-26 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Knallasbjörnen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Knallasbjörnen är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Knallasbjörnen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Knallasbjörnen så kan ni göra det på telefon genom 0223-15335 eller genom brev på följande adress:

Jord- och skogsbruk, ekonomisk konsultverksamhet och därmed likartad verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Knallasbjörnen och det är Torssell, Carl Björn som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,