Fårbo Vagnverkstad

Västmanlands län

Information

390130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fårbo Vagnverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fårbo Vagnverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Fårbo Vagnverkstad finns i.

Fårbo Vagnverkstad har varit registrerat sedan 1985-09-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fårbo Vagnverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Fårbo Vagnverkstad är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Fårbo Vagnverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fårbo Vagnverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0223-17175 eller genom brev på följande adress:

Entreprenad, försäljning, reparation och ombyggnad av bilar, maskiner, släpvagnar samt däck.

Det finns olika personer som har en koppling med Fårbo Vagnverkstad och det är Viberg, Anders Bertil som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,