Ö S Industri Teknik

Västmanlands län

Information

370604-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ö S Industri Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ö S Industri Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Ö S Industri Teknik finns i.

Ö S Industri Teknik har varit registrerat sedan 1997-03-24 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ö S Industri Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ö S Industri Teknik är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Ö S Industri Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ö S Industri Teknik så kan ni göra det på telefon genom 0223-14372 eller genom brev på följande adress:

Teknisk konsultation-konstruktion med tonvikt på industrihydraulik.

Det finns olika personer som har en koppling med Ö S Industri Teknik och det är Sörlien, Öivind som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,