Willbrands El- & Oljeservice, Gerd och Sune Willbrand Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Willbrands El- & Oljeservice, Gerd och Sune Willbrand Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Handelsbolag. Willbrands El- & Oljeservice, Gerd och Sune Willbrand Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Willbrands El- & Oljeservice, Gerd och Sune Willbrand Handelsbolag är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 979000-1698.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0223-14560 alternativt besöka eller skicka post till Willbrands El- & Oljeservice, Gerd och Sune Willbrand Handelsbolag på följande adress Rosenlundsv. 15, 737 33, Fagersta.

Willbrands El- & Oljeservice, Gerd och Sune Willbrand Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Willbrands El- & Oljeservice, Gerd och Sune Willbrand Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Reparation och service av oljeeldningsaggregat och därmed förenlig verksamhet.