Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag finns. I Fagersta så finns det många olika Kommanditbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag har haft sedan 2007-01-11. Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekliden 3, 737 40, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-15715.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag har idag 969714-9541 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag

Utbildningsverksamhet främst inom polisväsendet (offentlighetsprincipen, sekretesslagstiftningen, personuppgiftslagsstiftningen, förvaltningsrätt). Allmän juridisk rådgivning och skrivhjälp (inom civil-, straff- och förvaltningsrätt).

I Linger Jurist- & skrivbyrå Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Linger, Hans Anders som är född 1944 och har titeln Komplementär, Linger, Eva Kristina som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .