Consumed Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Consumed Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Consumed Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Consumed Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-01.

Consumed Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-07-14. Men sedan 2005-08-01 så har Consumed Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Regnbågsv. 36, 737 43, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Consumed Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2240755.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Consumed Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Consumed Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Medicinsk konsultation inom alla täckta kompetensområden såsom läkare för olika företag och myndigheter, utbildningar, föredrag m.m. Utföra administrativa tjänster exvis skrivtjänster, läkarsekreterararbete m.m.

Firmatecknare för Consumed Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Consumed Handelsbolag och det är följande personer, Westberg, Tony Allan som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Westberg, Åsa-Britt Katarina som är född 1966 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Consumed Handelsbolag är 969711-9072.