Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-01-19. Men sedan 2005-02-03 så har Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Isnäsv. 29, 737 91, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-338400.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Uthyrning av industrifastighet.

Firmatecknare för Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av Lena Eriksson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag och det är följande personer, Eriksson, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Komplementär, Eriksson, Emma Josefin som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Emma å Lenas fastighet Kommanditbolag är 969707-7031.