Fagersta I Centrum Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Fagersta och Fagersta I Centrum Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fagersta I Centrum Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Fagersta I Centrum Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Fagersta I Centrum Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-11-19. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fagersta I Centrum Handelsbolag ska trivas.

Fagersta I Centrum Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Internettjänster, support, nätverkslösningar och datorrelaterad försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagersta I Centrum Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15.

Idag är Fagersta I Centrum Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Fagersta I Centrum Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5491821.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Fagersta I Centrum Handelsbolag är Berg, Ove Thomas som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Berg, Per Jonas som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Fagersta I Centrum Handelsbolag har 969664-1456 som sitt organisationsnummer.