L.Å. Islandshästar Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969657-9391 är organisationsnummer för företaget L.Å. Islandshästar Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L.Å. Islandshästar Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Fagersta som är den kommunen som L.Å. Islandshästar Handelsbolag finns i.

L.Å. Islandshästar Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-03-11 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L.Å. Islandshästar Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

L.Å. Islandshästar Handelsbolag är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för L.Å. Islandshästar Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med L.Å. Islandshästar Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-57188 eller genom brev på följande adress:
Storsand 6, 777 90, Smedjebacken

Uppfödning av islandshästar, handel med värdepapper, uthyrning av arbetskraft och framledes turridning.

Det finns olika personer som har en koppling med L.Å. Islandshästar Handelsbolag och det är Johansson, Karl Göran som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Johan Niclas som är född 1967 och har titeln Bolagsman,