SeeMedia i Fagersta Handelsbolag

Västmanlands län

Information

SeeMedia i Fagersta Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som SeeMedia i Fagersta Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SeeMedia i Fagersta Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

SeeMedia i Fagersta Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-03-11. Men sedan 1997-01-01 så har SeeMedia i Fagersta Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dalav. 72, 737 48, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SeeMedia i Fagersta Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-12310.

Fagersta arbetar för att verksamheter som SeeMedia i Fagersta Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SeeMedia i Fagersta Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Tjänsteföretag inom elektronisk publicering.

Firmatecknare för SeeMedia i Fagersta Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till SeeMedia i Fagersta Handelsbolag och det är följande personer, Eriksson, Bengt Johan som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Christian som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för SeeMedia i Fagersta Handelsbolag är 969636-3747.