PA-Promotion Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969626-0604 är organisationsnummer för företaget PA-Promotion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PA-Promotion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Fagersta som är den kommunen som PA-Promotion Handelsbolag finns i.

PA-Promotion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-04-18 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PA-Promotion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PA-Promotion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för PA-Promotion Handelsbolag är följande:
Firman teckans av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med PA-Promotion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-14330 eller genom brev på följande adress:
Vallong. 12, 737 44, Fagersta

Bolaget skall bedriva musikproduktion och arrangemang för olika typer av underhållning, samt uthyrning av ljudutrustningar-PA. uthyrning av fordon för transporter av utrustning till installationer och arrangemang.Dessutom skall bolaget bedriva försäljning av fasta installationer ljud och ljus.

Det finns olika personer som har en koppling med PA-Promotion Handelsbolag och det är Noppa, Anne-Marie som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Persson, Karl Johan Sivert som är född 1965 och har titeln Bolagsman,