Städ Effekt Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Städ Effekt Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Städ Effekt Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Städ Effekt Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Städ Effekt Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-06-09. Men sedan 1992-01-01 så har Städ Effekt Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jättstensv. 9, 737 92, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Städ Effekt Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-57114.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Städ Effekt Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Städ Effekt Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Städverksamhet samt legoproduktion av mekanikmontage, främst för elektronikprodukter.

Firmatecknare för Städ Effekt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Städ Effekt Handelsbolag och det är följande personer, Mäkipelkola, Anu Maarit som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Mäkipelkola, Jaakko Juhani som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Mäkipelkola, Jaakko Mattias som är född 1974 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Städ Effekt Handelsbolag är 916931-2965.