Bröderna Gertsson Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916580-6887 är organisationsnummer för företaget Bröderna Gertsson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Gertsson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Fagersta som är den kommunen som Bröderna Gertsson Handelsbolag finns i.

Bröderna Gertsson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-02-08 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Gertsson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bröderna Gertsson Handelsbolag är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Bröderna Gertsson Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Gertsson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stjärnvik 45 A, 737 91, Fagersta

Jord- och skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Gertsson Handelsbolag och det är Gerdtsson, Gerdt Ingemar som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Gerdtsson, Karl Sune som är född 1964 och har titeln Bolagsman,