Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Fagersta och Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1990-10-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag ska trivas.

Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Legotillverkning och försäljning av industriprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-17575.

; Bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag är Holgersson, Eva MARGARETH som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Holgersson, SAULI Holger som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Västanfors Mekaniska Verkstad Handelsbolag har 916580-5640 som sitt organisationsnummer.