LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Visningsträdgård, sommarcafé, trådgårdsbutik med växter och inredning. Trädgårdsarbeten, fastighetsservice, lokalvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Fagersta så är LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1990-09-03 så skapades LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag har haft det sedan 1994-01-01.

LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

916580-4940 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0223-16283 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LÖVPARKENS TRÄDGÅRD O ALLSERVICE Handelsbolag är Lindgren, Maria Therese Elisabeth som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Strandberg, Lars Peter som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .