Trading Car blue Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916579-5080 är organisationsnummer för verksamheten Trading Car blue Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trading Car blue Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Fagersta som är den kommunen som Trading Car blue Handelsbolag finns i.

Trading Car blue Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-09-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Trading Car blue Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Trading Car blue Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Trading Car blue Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Trading Car blue Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5316511 eller genom brev på följande adress:
Karlav. 1A, 737 43, Fagersta

Import och försäljning av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Trading Car blue Handelsbolag och det är Björklund, ANNIKA Gunilla som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Björklund, Bjarne Rafael som är född 1957 och har titeln Bolagsman,