Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar)

Västmanlands län

Information

Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1986-05-02. Men sedan 1986-01-01 så har Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-255000.

Fagersta arbetar för att företag som Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar). Det finns flera företag i Västmanlands län.

Elkraftproduktion

Firmatecknare för Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) och det är följande personer, Hjälmarkraft Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, E.ON Vattenkraft Sverige Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Eriksson, Lars Erik Göran som är född 1952 och har titeln Prokurist, Ling, Carl-Henrik som är född 1944 och har titeln Prokurist, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Lars Anders som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Kolbäckens Kraft Kommanditbolag (Kraftverket Morgårdshammar) är 916578-5107.