Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag är en verksamhet som finns i Fagersta. I Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, ASTRID Margareta som är född 1932 och har titeln Bolagsman, Erixon, Karl-Verner som är född 1931 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag på telefon 0223-13560.

Bokföring och revision samt ombud för försäkringsbolag.

Idag är Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag så är det följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Bergslagsbyråns Företagstjänst Handelsbolag har 916460-9183 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.