Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1976-01-12. Men sedan 1976-01-01 så har Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järnvägsg. 4, 737 32, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-10398.

Fagersta arbetar för att bolag som Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Detaljhandel med ädelstenar och ädelmetaller samt presentartiklar.

Firmatecknare för Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag och det är följande personer, Säväng, Britt som är född 1955 och har titeln Komplementär, Säväng Pettersson, Elin som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Ericssons Guld & Silver Kommanditbolag är 916460-1412.