Wefors Konsulting

Västmanlands län

Information

Wefors Konsulting hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Wefors Konsulting finns. I Fagersta så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Wefors Konsulting tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Wefors Konsulting har haft sedan 2010-01-01. Wefors Konsulting har funnits sedan och 2010-02-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wefors Konsulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Fagersta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Wefors Konsulting har idag 780817-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Wefors Konsulting

Företaget bedriver konsultverksamhet inom ett brett område: projektledning, säljuppdrag, medlemsrådgivning, byggCAD m.m. Där utöver utförs även fotouppdrag av olika karaktär, bröllop, dop, student, porträtt, motorsport och lagidrotter.

I Wefors Konsulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strand, Martin Eric Gustaf som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .