Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 5

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 5. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 5 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 5 är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 779000-1676.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0223-19166 alternativt besöka eller skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 5 på följande adress Sjöv. 20, 737 31, Fagersta.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 5 är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 5 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Fransson Helen, Eva Johanna Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant . Karlsson, Lars Olof som är född 1957 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvärva och förvalta hus i Fagersta och att inom egendomen åt medlemmarna upplåta lägenheter med nyttjanderätt under obegränsad tid.