Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 6

Västmanlands län

Information

Att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Fagersta åt medlemmarna däri upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid. Den rätt inom föreningen, som på grund av sådan upplåtelse tillkommer medlem, benämnes bostadsrätt, och medlem som innehar bostadsrätt benämnes bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 6 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Fagersta så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 6 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1949-09-05 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 6 och företaget är har ej F-skattsedel.

779000-1643 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 6 och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 6 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bratt, Eva Margareta -Fogelberg, Karl Anders -Frisk, Lars Gunnar -Larsson, Jan Verner Isak -Sundström, Inga Kristina

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Fagerstahus nr 6 är Bratt, Eva Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Karl Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Lars Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Verner Isak som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Inga Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Jonas Urban som är född 1965 och har titeln Suppleant.