Bostadsrättsföreningen Fagerstahus nr 8

Västmanlands län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och förvalta hus i Fagersta kommun och att mot ersättning upplåta lägenheter åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid, nämnd bostadsrätt. Upplåtelsen kan antingen avse bostadslägenhet eller lokal. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa ideerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Fagerstahus nr 8 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Fagersta så är Bostadsrättsföreningen Fagerstahus nr 8 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1957-06-25 så skapades Bostadsrättsföreningen Fagerstahus nr 8 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

779000-1601 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Fagersta.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Fagerstahus nr 8 och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fagerstahus nr 8 så går det att nå dem via telefon på 0223-16268 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Fagerstahus nr 8 är Heydeck, Ulrika Christina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hildegun Viola som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ruthström, Lars Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Siv Inga-Lill som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thidé, Hans Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrsell, Marit Ulla Kristina som är född 1945 och har titeln SuppleantNorlén Strömqvist, Lena Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ringström, Monica Kristina som är född 1938 och har titeln Suppleant, .