Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för

Västmanlands län

Information

779000-1163 är organisationsnummer för företaget Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Fagersta som är den kommunen som Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för finns i.

Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för har varit registrerat sedan 1965-06-18 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i Fagersta kommun förvalta fastigheter upplåtna åt medlemmarna till väg eller annan allmän plats, att förvalta de anordningar för gemensamt bruk, som finns på dessa fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Fritidsstugeföreningen Norr Morsjön ek för och det är Antman, Bengt-Olof Johan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn, Arne Olavi som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gunlis Linnea som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Suuronen, Arto Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Nils Åke som är född 1935 och har titeln Suppleant, Ohlén, Sven Erik som är född 1937 och har titeln SuppleantWestberg, Allan Sylvanus som är född 1936 och har titeln Suppleant,