Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta

Västmanlands län

Information

Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta finns. I Fagersta så finns det många olika Ekonomisk förening och i Västmanlands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har F-skatt vilket Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta har haft sedan 1994-01-01. Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta så kan ni göra det genom att skicka er post till Aspv. 23, 737 45, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-10064.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta har idag 779000-1106 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Heikkinen, Pirkko Anneli -Lindberg, Jan Christer -Nygårds, Helena Christina är den som för stunden ansvarar för Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta

Att genom köp eller byggande av hus i Fagersta tillhandahålla medlemmarna lämpliga samlingslokaler och bostäder.

I Föreningen Folkets Hus och Park u.p.a., Fagersta så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Ulf Kenneth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Granström, Johan David som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Heikkinen, Pirkko Anneli som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Jan Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Nils Erik Allan som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygårds, Helena Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotThorgren, Tommy Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ulf Joakim Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant, Vuorinen, Jarmo Johannes som är född 1936 och har titeln SuppleantVälimaa, Johan Mattias som är född 1974 och har titeln Suppleant.