Bostadsrättsföreningen Biet

Västmanlands län

Information

779000-0702 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Biet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Biet är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Fagersta som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Biet finns i.

Bostadsrättsföreningen Biet har varit registrerat sedan 1956-06-27 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Biet så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Biet är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Biet är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Backström, Artur Sune -Norrlén, Göte Boris -Svanström, Ulla Solveig Ingegärd

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Biet så kan ni göra det på telefon genom 0223-16268 eller genom brev på följande adress:
Dalav. 46, 737 47, Fagersta

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Biet och det är Backström, Artur Sune som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Göran Torsten Mikael som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkipelkola, Janne Juhani som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrlén, Göte Boris som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanström, Ulla Solveig Ingegärd som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Koski, Birgitta Elise som är född 1954 och har titeln Suppleant