Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Fagersta och Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1956-12-31. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 ska trivas.

I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att uppföra och besitta bostadshus i Fagersta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 är Andersson, Maria Therese som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Anttila, Leena Liisa Kyllikki som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Nils Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Gustav Göran Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wretgård, Kerstin Elisabet som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Elisabet som är född 1943 och har titeln SuppleantMansoura, Pia Monica som är född 1976 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Sparrhornet 2 har 779000-0645 som sitt organisationsnummer.