Bostadsrättsföreningen Sturegården

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bostadsrättsföreningen Sturegården. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Sturegården tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Sturegården är ej momsregistretat och har organisationsnummer 779000-0603.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Sturegården på följande adress Sveav. 14 B, 737 47, Fagersta.

Bostadsrättsföreningen Sturegården är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Sturegården så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Johansson, Sven Arnold som är född 1941 och har titeln Suppleant .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att uppföra och besitta bostadshus i fagersta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.