Bostadsrättsföreningen Stolpvreten

Västmanlands län

Information

779000-0595 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Stolpvreten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Stolpvreten är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Fagersta som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Stolpvreten finns i.

Bostadsrättsföreningen Stolpvreten har varit registrerat sedan 1945-11-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Stolpvreten så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Stolpvreten är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Stolpvreten är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Stolpvreten så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
POSTVÄGEN 11, 737 32, Fagersta

Att uppföra, besitta och förvalta bostadshus, beläget å kvarteret Stolpvreten, Västanfors, Fagersta stad, för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Stolpvreten och det är Larsson, Tommy Mikael som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Skult, Erik Roland som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnkvist, Erik Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wärskog, Erik Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Margit Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Norberg, Anneli Margareta som är född 1967 och har titeln SuppleantPersson, Gerd Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant,