Bostadsrättsföreningen Sturehem

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Sturehem. Det finns flera bolag som liknar Bostadsrättsföreningen Sturehem i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1956-10-31 så har Bostadsrättsföreningen Sturehem varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Sturehem och det finns fler bolag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sturehem så kan man gör det genom att posta ett brev till Sveav. 14 B, 737 47, Fagersta. Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Sturehem så kan ni göra det på 0223-16268.

Att uppföra och besitta bostadshus i fagersta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Cedervall, Lars Thomas Mattias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Moilanen, Veijo Antero som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Levi Johannes som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Anders Bert-Åke som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhman, Sven Roland som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jennie Elisabeth som är född 1987 och har titeln SuppleantThorén, Sara Johanna Petronella som är född 1982 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Bostadsrättsföreningen Sturehem har 779000-0587 som sitt organisationsnummer.