Bostadsrättsföreningen Dalwasen

Västmanlands län

Information

Är att uppföra och besitta bostadshus i Fagersta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Dalwasen vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Fagersta så är Bostadsrättsföreningen Dalwasen en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1955-02-15 så skapades Bostadsrättsföreningen Dalwasen och verksamheten är har ej F-skattsedel.

779000-0504 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Fagersta.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Dalwasen och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Dalwasen så går det att nå dem via telefon på 0223-15841 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Runo Wikman, Edvard Laitila och Kerstin Sköld, två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Dalwasen är Andersen, Jesper som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Per Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Laitila, Edvard Jani Philip som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Kerstin Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikman, Bo Runo som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejderklint, Sara Ulrika som är född 1974 och har titeln SuppleantSundell, Jan-Erik Ingemar som är född 1948 och har titeln Suppleant, .