Bostadsrättsföreningen Kolmilan

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bostadsrättsföreningen Kolmilan. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Kolmilan tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Kolmilan är ej momsregistretat och har organisationsnummer 779000-0371.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Kolmilan på följande adress Kolargränd 6, 737 46, Fagersta.

Bostadsrättsföreningen Kolmilan är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Kolmilan så sitter följande personer i styrelsen: , , , Samuelsson, Jan Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant , Widhe, Karin Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att uppföra och besitta bostadshus i Fagersta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Den rätt inom föreningen, som på grund av sådan upplåtelse tillkommer medlem, benämnes bostadsrätt, och medlem, som innehar bostadsrätt, benämnes bostadsrättshavare.