Bostadsrättsföreningen Disa

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Disa är ett företag som finns i Fagersta. I Bostadsrättsföreningen Disa finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grönqvist, Mats Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Siv Monika som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kilström Pettersson, Monica Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl-Gustav Ove som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Nils Rolf Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl-Lennart som är född 1944 och har titeln SuppleantGillberg, Sirkka som är född 1944 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Disa så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Disa på telefon .

Att uppföra och besitta bostadshus bläget å tomten nr 7 i kvarteret Disa med adressnr 4 vid Wilhemimavägen i Fagersta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Disa av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Disa är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Disa innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Disa är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Disa så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Grönqvist, Mats Peter -Jansson, Siv Monika

Bostadsrättsföreningen Disa har 779000-0256 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.