Bostadsrättsföreningen Fallsta

Västmanlands län

Information

Att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Fagersta åt medlemmarna upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Fallsta vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Fagersta så är Bostadsrättsföreningen Fallsta ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1949-08-23 så skapades Bostadsrättsföreningen Fallsta och bolaget är har ej F-skattsedel.

779000-0199 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Fallsta och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fallsta så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Fallsta är Andersson, Ritva Liisa Irmeli som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sten Alrik Roger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Gun Solveig som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Konradsson, Konrad Roine Enar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Barkman, Selma Ingegärd som är född 1928 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Svea Emilia som är född 1916 och har titeln Suppleant.