Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a

Västmanlands län

Information

779000-0157 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Fagersta som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a finns i.

Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a har varit registrerat sedan 1943-02-26 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ricard Karlström.

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a så kan ni göra det på telefon genom 0223-16354 eller genom brev på följande adress:
Lindv. 4 B, 737 31, Fagersta

Att förvärva tomter i västanfors samt å densamma uppföra bostadshus för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Samarbetet u p a och det är Bylén, Jenny Birgitta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gravningsbråten, Kjell Jan Ove som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, John Ricard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,